Vanredni prelazni rok MK KSS 14.11.2017.

Postovani,

U prilogu vam dostavljamo Odluke Vanrednog prelaznog roka za MK KSS – 14.11.2017. godine.

Obavestavamo klubove da imaju DOPUNSKI rok do SREDE 22.11.2017. godine do 12.00 casova, da dostave KT KSS kompletiranu dokumentaciju (dokumentacija mora da stigne, a ne da bude poslata do navedenog roka). Dostavljanje kompletirane dokumentacije moze biti licno/postom. Dostavljanje “skenirane” kompletirane dokumentacije na imejl zivanovic@kss.rs, ce se uzeti u obzir, posto postanski saobracaj funkcionise otezano na teritoriji cele zemlje. Zato je i dat rok da klubovi izvrse neophodne korekcije.

Takodje, obavestavamo vas da je ovo poslednji prelazni rok u kome na ovaj nacin izlazimo u susret klubovima/igracima.

Kao sto vec znate, vanredni prelazni rokovi su samo za “ciste” prelaske. Prihvatana je delimicno kompletna dokumentacija – bez pecata/bez potpisa roditelja ili igraca. Da stvar bude jos gora, a iz zapisnika ce te videti, pojedini RKS-i su prelaske unosili kao ispravne, iako nije bila kompletirana dokumentacija.

KLUBOVI MOGU ZAMENU LICENCNIH SPISKOVA URADITI OD PONEDELJKA 20 NOVEMBRA DO PETKA 24 NOVEMBRA, NAKON OVOG ROKA NIJE MOGUĆE PROMENITI LICENCNI SPISAK.

Molimo vas da zapisnik VPR MK 14.11.2017., prosledite klubovima, kao i da postavite zapisnik na sajtu vaseg RKS-a. Takodje obavestiti klubove ciji su prelasci sporni, kako bi mogli da kompletiraju dokumentaciju do predvidjenog roka.

Vanredni prelazni MK rok_01_14112017

Pozdrav,
Vlada Zivanovic

About The Author

Related posts