Licenciranje MK u ženskoj konkurenciji u regionalnim ligama RKS

Licenciranje MK u ženskoj konkurenciji u kategorijama mlađe pionirke, pionirke, kadetkinje i juniorke u takmičenjima u okviru regiona u regionalnim ligama RKS

Zbog manjeg broja ženskih ekipa u takmičenju na nivou regiona gde postoji samo jedan stepen, a samim tim ne postojanje mogućnosti promene spiska do početka finalnih turnira KSS u smislu povlačenja igračica sa spiskova, Komisija za takmičenje KSS donela je Odluku da u terminu od 25-29.12.2017, nakon poslednjeg kola u kalendarskoj godini i pauzi u takmičenju zbog novogodišnjih i božićnih praznika, odobri promenu spiskova pomenutih kategorija.

Promena se može izvršiti sa najviše 4 igračice, odnosno najviše 4 igračice se mogu povući sa spiska a dodavanje se vrši do broja 25 (mlađe pionirke) i broja 20 za ostale kategorije, koliko je potrebno igračica.

Skrećemo pažnju da ovo nije PRELAZNI ROK već se izmene mogu vršiti isključivo sa igračicama koje su već članovi kluba (aktiviranje iz baze igračica) kao i prve registracije.

Takođe napominjemo da klub koji povuče licencu igračice sa licencnog spiska, igračica stiče status slobodnog igrača u prvom sledećem prelaznom roku.

Nakon 29. decembra ovakve izmene licencnih spiskova NIJE MOGUĆE NAPRAVITI.

Ove promene NE VAŽE ZA TRIGLAV ŽENSKU KADETSKU LIGU SRBIJE na nivou KSS već isključivo za ženske lige MK KSS, klubova koji nemaju drugi stepen (međuregionalna liga) takmičenja, već se takmičenje odvija samo u prvenstvima RKS-a i to u jednom stepenu.

21_KT KSS_Licenciranje MK zenske selekcije RKS-1

KOMISIJA ZA TAKMIČENjE KSS

BRANKO LOZANOV, PREDSEDNIK KOMISIJE

Potpredsednik KSS Dušan Projović

About The Author

Related posts