„Klasici“ jednog od najeminentnijih seminara za košarkaške trenere u svetu

Shodno novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom virusa korona, Udruženje košarkaških trenera Srbije prilagodilo je svoje funkcionisanje postojećim uslovima. U želji da promoviše sve vrednosti i značaj koji sa sobom nosi Beogradska košarkaška klinika, u danima pred nama biće emitovani „klasici“ jednog od najeminentnijih seminara za košarkaške trenere u svetu.

Na web stranici Udruženja – www.ukts.rs biće prikazana najzanimljivija predavanja, nekih od najboljih svetskih trenera koja do sada nisu objavljena. Svojevrsni poklon za sve članove Udruženja i svojevrsnu ekskluzivu predstavljaće legendarna predavanja Grega Popovića, Džima O`Brajana, Željka Obradovića, Aita Garsije Renesesa i mnogih drugih vrhunskih stručnjaka.

U vreme kada svi nadležni organi preporuču ostanak kod kuće, Udruženje košarkaških trenera Srbije potrudilo se da svojim članovima omogući da to vreme iskoriste na najbolji način i dodatno se stručno usavršavaju. Posle velike količne edukativnog materijala koje je na mejl adrese

About The Author

Related posts