17. Memorijalni turnir ,,ŽAKI,, (KK Starinski)

Завршен је 17. Меморијални кошаркашки турнир кадета

,,МАРИНКОВИЋ НИКОЛА ЖАКИ,,

 

 

У организацији КК,,СТАРИНСКИ,, и уз подршку Града Смедерево и Регионалног Кошаркашког Савеза ЦС , 17. Меморијални кошаркашки турнир кадета ,,Никола Маринковић – ЖАКИ,, је одржан у оквиру званичног спортског програма  130. Смедеревске Јесени.

 

  1. Меморијал је, пред пристојним бројем љубитеља кошарке,био на програму у суботу 09.09.2016 у целодневном програму (од 08.30 сати – 21 сати) у сали Техничке Школе Смедерево

 

Око 200 младих кошаркаша били су чесници у званичном и ревијалном делу турнира  кошаркаша из нашег града и целог кошаркашког региона.

 

Турнир је у име Града Смедерева поздравио заменик Градоначелника Бојан Теофиловић, посетили су и подржали турнир комесар РКСЦС Никола Глишовић и  члан градског већа за спорт Мирко Ђурић

Турнир је званично у име спорта и кошарке отворио пријатељ клуба и почасни гост – члан УО КСС Душан Ђурић.

 

У званичном делу учествовале су  кадетске екипе:

 

ККК,, Раднички,, (Кг), КК,,Пожаревац, КК,,Смедерево,, КК,,Старински,,(Сд)

 

У утакмици за 3.место ККК,,Раднички,, био је бољи од кадета КК ,,Пожаревац,, I osvojio бронзу, а у финалу турнира у градском дербију КК Смедерево је победила домаћина КК Старински и освојила златне медаље и овогодишњи Меморијал.

 

У ревијалном делу турнира састале су се све млађе категорије клуба домаћина КК,,Старински,, са клубовима пријатељима  КК,,Пожаревац,, и КК,,Систем 2000 (С.Паланка).

 

На крају, још једном победило је сећање на нашег ЖАКИЈА.

 

Хвала свима на подршци и видимо се догодине на 18. Меморијалу ЖАКИ…

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply